Fujitsu ASYG12KXCA/AOYG12KXCA 3,4 kW hűtés oldalfali Inverteres splitklíma

833 247 Ft
EnergiaosztályA+++
TípusOldalfali klíma
Maximális hűtő teljesítmény (kW)3.4 (0.6-5.3) kW
Maximális fűtő teljesítmény (kW)5.0 (0.6-9.0) kW

Raktáron!*

*Várható érkezési idő: 1-3 munkanapon belül.

Országos házhoz szállítás: 3 990 Ft
   R32 hűtőközeg  

Új, környezetbarát, alacsonyabb GWP (globális felmelegedési potenciál) értékű R32-es hűtöközeggel.

 
         

 

 Kétoldali kiegészítő ventilátoregység  

Kétoldali kiegészítő ventilátoregység – a dupla légvetőknek köszönhetően a berendezés különböző sebességű és hőmérsékletű kevert levegőt biztosít és kellemes komfortérzetet ad a helyiségben.

 
         
  Mozgásérzékelő   

Mozgásérzékelő – az energiapazarlás ellen. A mozgásérzékelő észreveszi ha nem tartózkodnak a helyiségben, és lecsökkenti a készülék teljesítményét. Ha visszatérnek a helyiségbe a berendezés ismét visszaáll az eredetileg beállított üzemmódra.

 
         
  Gazdaságos üzemmód   

Gazdaságos üzemmód – ebben az üzemmódban a vezérlőegység automatikusan változtatja a termosztátbeállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges hűtést/fűtést.

 
         
  Powerful operation mode  

Powerful üzemmód – használata lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet lehető leggyorsabb elérését maximális ventilátor fokozattal és maximális kompresszor fordulattal működve.

 
         
  Temperálási funkció  

Temperálási funkció – Nem szeretne vagyonokat költeni a lakása vagy nyaralója fagyvédelmére, akkor sem, ha hosszabb időn keresztül nincs ott? A 10 °C HEAT funkció nem engedi, hogy a helyiség hőmérséklete 10°C alá süllyedjen, amíg Ön távol tartózkodik.

 
         
  Csendes üzemmód   Csendes üzemmód (kültéri egységen)  
         
  Automatikus hűtés-fűtés átváltás   Automatikus hűtés-fűtés átváltás – a berendezés időről időre ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.  
         
  Négyirányú automatikus légterelés  

Négyirányú automatikus légterelés – a légterelő lamellák komplex mozgása lehetővé teszi a légáram vízszintes és függőleges irányú automatikus terelését.

 
         
  Automatikus ventilátor sebesség   Automatikus ventilátor sebesség – áramkimaradás esetén a légkondicionáló automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően, amint helyreáll az áramszolgáltatás.  
         
  Éjszakai üzemmód   Éjszakai üzemmód  
         
  24 órás programozható időzítés   24 órás programozható időzítés – Állítsa be, hogy kellemes hőmérséklet várja, mikor hazatér!  
         
  Vezeték-nélküli LAN vezérlés (WIFI)   Vezeték-nélküli LAN vezérlés (WIFI) – a különleges Wifi adapter lehetővé teszi a légkondicionáló berendezés távoli vezérlését mobiltelefonról, tabletről vagy PC-ről.  
         
  Automatikus szűrőtisztítás   Automatikus szűrőtisztítás  
         
  Plazma légtisztítás  

Plazma légtisztítás – ez egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a polleneket, baktériumokat, parányi porrészecskéket és kellemetlen szagokat. Mosható és könnyen tisztán tartható.

 

Zajszint ábra

 

A szomszédját sem fogja zavarni

– A Fujitsu klímaberendezéseket „low noise” módba kapcsolva 3 dB-lel csökkenthető a kültéri egység zajszintje.

 
       
Fatal error: Class 'Mage_Oona_Fw_Helper_Funkciok' not found in /var/www/depostore.hu/web/app/Mage.php on line 550